Efektivita a vnímání bezpečnostních opatření na Letišti Václava Havla - Csunderlíková, Dominika; Mervart, Michal, 1977-; Šlechta, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na současná bezpečnostní opatření na Mezinárodním letišti Václava Havla v Praze. Zabývá se historickým vývojem bezpečnostních opatření v mezinárodním kontextu a související legislativní rámec. Cílem práce je analyzovat efektivitu těchto opatření a jejich vnímání ze strany cestujících. Metodologie zahrnuje kvantitativní výzkum realizovaný prostřednictvím dotazníkového šetření mezi vybraným vzorkem cestujících.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses