Aplikační portfolio loterijní společnosti pro podporu iGamingu - Kamberský, Jakub (2025)
Cílem této bakalářské práce je identifikovat a zhodnotit aplikační portfolio oddělení iGaming v rámci loterijní společnosti působící v České republice. První kapitola se věnuje teoretickému vymezení oblasti iGaming, jeho definici, historickému vývoji a aktuálnímu stavu českého trhu. Druhá kapitola popisuje pojem aplikačního portfolia a přístupy k jeho hodnocení s důrazem kladeným na model TIME. Ve třetí kapitole je představena metodika práce zvolená pro dosažení cílů práce, tedy výběr hodnoticích atributů, sběr dat formou konzultací se zástupci společnosti a následné zpracování těchto dat. Čtvrtá kapitola prezentuje samotné aplikační portfolio a výsledky jeho hodnocení pomocí modelu TIME.