Dětský program na Ji.hlavě dětem a na spřátelených festivalech - Pažitková, Terezie; Hanzlík, Jan, 1979-; Grosman, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalářská práce se zabývá porovnáváním a zkoumáním dětských sekcí vybraných evropských filmových festivalů, s větším zaměřením na Ji.hlavu dětem. Cílem práce je porovnat vybrané dětské sekce, zjistit jejich role a návštěvnost, zkoumat unikátnosti Ji.hlavy dětem a popsat průběh podání žádosti o grant Audience Development & Film Education. V teoretické části jsou popsány pojmy filmový festival, dokumentární film, jejich propojení, filmová výchova, program Kreativní Evropa, MFDF Ji.hlava a Ji.hlava dětem & Vibes. Praktická část byla zpracována kvalitativním výzkumem, byly vedeny rozhovory, které pak byly zkoumány kódováním, kromě poslední výzkumné otázky, která je zodpovězena formou případové studie. Ze všech výzkumných otázek byl pak vypracován závěr.
Vedoucí práce: Jan Hanzlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses