Alternativní pohony v silniční dopravě - Martínez Puche, Alberto; Mervart, Michal, 1977-; Indrák, Vítězslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Práce je zaměřená na zhodnocení aktuální dostupnosti a technologické vybavenosti alternativních pohonů v silniční dopravě. V práci je stručně zhodnocena strategie Zelené dohody pro Evropu a její klíčový dopad na silniční dopravu. V práci jsou hodnoceny alternativní pohony primárně z pohledu ekonomické výhodnosti, ale i z pohledu environmentálního a infrastrukturní dostupnosti.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses