Optimalizace a simulace kurzových sázek - Adamec, Tomáš; Chrobok, Viktor; Krautwurm, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a simulací sázkové strategie s cílem ověřit, zda je možné dosáhnout dlouhodobě pozitivní výnosnosti na základě historických dat. V praktické části je analyzována datová sada poskytnutá sázkovou kanceláří Tipsport. Důraz je kladen na výběr vhodných sázkových příležitostí, řízení vkladu prostřednictvím Fibonacciho systému a zapojení promoakce BET&GET. Aplikované metody zahrnují popisnou statistiku, explorační analýzu dat a simulační modelování. Výsledky ukazují, že kombinací těchto prvků lze dosáhnout pozitivního výnosu. Přidanou hodnotou práce je optimalizace Fibonacciho systému prostřednictvím použití jiných typů sázek než remíz, návrh postupu pro identifikaci výhodných sázkových příležitostí a také začlenění marketingových nástrojů do strategie sázení.
Vedoucí práce: Viktor Chrobok
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses