Optimalizace UX/UI pro Identity Management systémy - Stankovská, Ester; Valový, Marcel; Doležel, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Bakalářská práce se zabývá optimalizací uživatelského rozhraní systému pro správu digitálních identit (Identity Management, IdM) s cílem zlepšit jeho použitelnost pro netechnické uživatele, zejména administrativní pracovníky. V teoretické části se zaměřuje na aktuální trendy v oblasti UX a UI, včetně moderních technologií, designových přístupů a poznatků z psychologie a behaviorálních věd. Praktická část se věnuje uživatelskému testování původního a redesignovaného rozhraní pomocí kvalitativních metod, jako je task-based usability testing a think-aloud protokol.
Vedoucí práce: Marcel Valový
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses