Plánování a řízení reálného projektu - dětské hřiště - Kučera, Vojtěch (2025)
Bakalářská práce se zabývá reálnou realizací a analýzou stavby dětského hřiště. Na přání společnosti bude zachována anonymita. V této práci ji budeme nazývat Alfa. Obec, pro kterou společnost realizuje zakázku, budeme pro změnu nazývat Beta. Analýza projektu začíná vstupem do výběrového řízení ve veřejném sektoru a končí úspěšným dokončením stavby. Cílem je zachytit veškeré činnosti, které souvisí se stavbou a získat tak podrobný přehled o časové náročnosti projektu, nákladech, vytížeností zdrojů a o rizicích spojených s touto problematikou. Díky tomu zjistíme, zda je možné realizovat takové projekty efektivněji.