Plánování a řízení reálného projektu - dětské hřiště - Kučera, Vojtěch; Kuncová, Martina, 1974-; Sekničková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Bakalářská práce se zabývá reálnou realizací a analýzou stavby dětského hřiště. Na přání společnosti bude zachována anonymita. V této práci ji budeme nazývat Alfa. Obec, pro kterou společnost realizuje zakázku, budeme pro změnu nazývat Beta. Analýza projektu začíná vstupem do výběrového řízení ve veřejném sektoru a končí úspěšným dokončením stavby. Cílem je zachytit veškeré činnosti, které souvisí se stavbou a získat tak podrobný přehled o časové náročnosti projektu, nákladech, vytížeností zdrojů a o rizicích spojených s touto problematikou. Díky tomu zjistíme, zda je možné realizovat takové projekty efektivněji.
Vedoucí práce: Martina Kuncová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonometrie a operační výzkum [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses