Žlutý tým - Developerský projekt - Hlavní nádraží - Abraham, Martin; Červinka, Martin; Tomaščík, Rastislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Práce se zabývá developerským projektem s názvem Central Hub District, který se nachází na Hlavním nádraží v Praze. Projekt se zaměřuje na návrh zástavby na vybudované platformě s optimálním mixem funkcí na základě finanční analýzy projektu. Plocha řešeného území je přibližně 12,6 ha. Cílem záměru je dosáhnout vnitřní míry návratnosti (IRR) kolem 15 %. Součástí práce je komplexní obchodní a stavební analýza a také studie finančních a právních aspektů. Výsledkem je celkový finanční model včetně harmonogramu a analýzy citlivosti.
Vedoucí práce: Martin Červinka
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet