Online/offline hybridita v organizaci : analýza vlivu chytrých telefonů na vztahy v pracovním kolektivu - Leová, Thu Thao (2025)
Tato bakalářská práce zkoumá, jak moderní technologie, zejména chytré telefony, ovlivňují dynamiku komunikace a vztahy mezi členy pracovního týmu. Práce analyzuje dopady hybridního pracovního prostředí na interakce zaměstnanců a sleduje, jak používání chytrých telefonů mění vztahy v pracovním prostředí. Metodologie zahrnuje kvantitativní přístupy. Výsledky poskytují pohled na výzvy a přínosy, které technologický pokrok přináší do pracovního prostředí a ukazují na důležité souvislosti mezi digitální interakcí a pracovními vztahy.