Online/offline hybridita v organizaci : analýza vlivu chytrých telefonů na vztahy v pracovním kolektivu - Leová, Thu Thao; Šimůnková, Klára; Komárková, Lenka, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Tato bakalářská práce zkoumá, jak moderní technologie, zejména chytré telefony, ovlivňují dynamiku komunikace a vztahy mezi členy pracovního týmu. Práce analyzuje dopady hybridního pracovního prostředí na interakce zaměstnanců a sleduje, jak používání chytrých telefonů mění vztahy v pracovním prostředí. Metodologie zahrnuje kvantitativní přístupy. Výsledky poskytují pohled na výzvy a přínosy, které technologický pokrok přináší do pracovního prostředí a ukazují na důležité souvislosti mezi digitální interakcí a pracovními vztahy.
Vedoucí práce: Klára Šimůnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses