Vliv digitalizace na bankovní poplatky - Dangová, Thuy Trang; Radová, Jarmila; Fleischmann, Luboš, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá vlivem digitalizace na strukturu bankovních poplatků a digitálních služeb. Cílem práce je zhodnotit, jak nástup fintech společností, regulační změny a očekávání zákazníků proměnily nabídku bankovních služeb a cenovou politiku bank. Teoretická část práce se věnuje vymezení pojmu bankovních poplatků, digitálním službám a regulačnímu rámci Evropské unie i České republiky. V praktické části jsou analyzovány vybrané banky z hlediska rozsahu digitálních služeb, struktury běžných účtů a výše poplatků za vybrané transakce.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses