Finanční analýza společnosti Beiersdorf spol. s r.o. - Chaloupková, Karolína (2025)
Hlavním cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti Beiersdorf spol. s.r.o. v letech 2018-2022. Na začátku práce se nachází konkurenční analýza, ve které jsou porovnáváni největší soupeři na trhu, jejich strategie a silné a slabé stránky. Pokračuje se elementární analýzou, analýzou poměrových ukazatelů a je zpracován předpokládaný vývoj společnosti. V závěru jsou shrnuty veškeré provedené analýzy.