Finanční analýza společnosti Beiersdorf spol. s r.o. - Chaloupková, Karolína; Strobach, Jiří; Hrdý, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Hlavním cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti Beiersdorf spol. s.r.o. v letech 2018-2022. Na začátku práce se nachází konkurenční analýza, ve které jsou porovnáváni největší soupeři na trhu, jejich strategie a silné a slabé stránky. Pokračuje se elementární analýzou, analýzou poměrových ukazatelů a je zpracován předpokládaný vývoj společnosti. V závěru jsou shrnuty veškeré provedené analýzy.
Vedoucí práce: Jiří Strobach
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses