Analýza a optimalizace účetních procesů ve společnosti LOMY MOŘINA, spol. s.r.o. - Kloudová, Julie; Králíček, Vladimír, 1952-; Müllerová, Libuše, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Bakalářská práce se zaměřuje na účetní procesy, které se dají zdigitalizovat, a jejichž cílem je celkové zlepšení konkurenceschopnosti, zautomatizování rutinních prací, snížení administrativní zátěže, a tím i celkových nákladů na chod společnosti. Teoretická část popisuje hlavní účetní procesy, jejich zásady a evidenci. Praktická část obsahuje analýzu účetnictví ve společnosti, poukázání na nedostatky a popis optimalizačních procesů. Závěr práce shrnuje celkovou analýzu, popisuje výsledky a zjištění po implementaci. Práce může také sloužit jako inspirace pro jiné podniky hledající možnosti modernizace svých účetních procesů.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses