Finanční analýza společnosti Mercedes-Benz Česká republika s.r.o. - Petko, Diana; Strobach, Jiří; Šmídová, Radana, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Bakalářská práce „Finanční analýza společnosti Mercedes-Benz Česká republika s.r.o.“ se zaměřuje na zhodnocení finanční situace této společnosti v období let 2019 až 2023. Součástí analýzy je rovněž srovnání s vybranou konkurencí na českém trhu a vývoj automobilového průmyslu. Práce je strukturována do tří hlavních částí. První část se věnuje představení analyzované společnosti, její konkurence a aktuální situace na trhu. Druhá část obsahuje podrobnou finanční analýzu včetně analýzy poměrových ukazatelů a na závěr je zpracován finanční plán, který odhaduje další vývoj podniku.
Vedoucí práce: Jiří Strobach
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses