Finanční analýza společnosti Letiště Praha, a.s. - Faturiková, Kateřina; Strobach, Jiří; Svačina, Pavel, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti Letiště Praha, a.s. v letech 2019–2023, a následným srovnáním s mezinárodními letišti Vídeň a Bratislava. Cílem práce je posoudit finanční zdraví a konkurence schopnost Letiště Praha v regionu střední Evropy. Práce je rozdělena do tří částí: představení společnosti, analýza konkurence a finanční analýza Letiště Praha. Závěrem jsou shrnuta klíčová zjištění a doporučení ke zlepšení konkurenceschopnosti a finanční stability.
Vedoucí práce: Jiří Strobach
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses