Implementace systému SAP S4/HANA v prostředí cloudu - Sleha, Jaromír; Kubálek, Tomáš, 1963-; Ulman, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Tato práce se zabývá implementací podnikového informačního systému SAP S/4HANA v prostředí cloudu. Cílem je zkoumat stav připravenosti firem v ČR k implementaci SAP S/4HANA Cloud. Práce analyzuje přístupy ke cloudového řešení a možné překážky bránící k rychlejší adopci. Práce popisuje architekturu SAP S/4HANA Cloud, procesní nastavení a dílčí implementační fáze. Výzkum zkoumá motivace pro nasazení cloudového řešení a rozdílné preference mezi variantou on-premise a cloudovými edicemi (public, private cloud) SAP S/4HANA. Výsledkem je shrnutí aktuální tržní situace při implementaci SAP S/4HANA a možné bariéry dalšího růstu.
Vedoucí práce: Tomáš Kubálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses