Analýza investičních strategií pro investování do akcií - Čapek, Jiří; Veselá, Jitka; Dongres, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na investování do akcií na základě fundamentální a technické analýzy. Cílem práce je poskytnout investorům ucelený přehled obou investičních přístupů, a to do takové míry, aby pomocí nich mohli následně učinit svá vlastní investiční rozhodnutí. Fundamentální analýza je v práci zpracována na třech úrovních, a to globální, odvětvové a firemní, ve které jsou detailně popsány způsoby ohodnocení konkrétních společností. Druhá kapitola se věnuje technické analýze, přičemž hlavní část této kapitoly tvoří praktická aplikace vybraných technických indikátorů.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses