Finanční analýza a finanční plán společnosti AmRest Coffee s.r.o. - Pětroš, Daniel (2025)
Bakalářská práce se zaměřuje na finanční analýzu společnosti AmRest Coffee s.r.o., která je provozovatelem kaváren Starbucks v České republice. Cílem práce je stručné zhodnocení finančního zdraví společnosti na základě analýzy klíčových ukazatelů a následná tvorba finančního plánu na období tří let. Výsledky práce můžou sloužit jako podklady pro rozhodování vedení společnosti.