Finanční analýza a finanční plán společnosti AmRest Coffee s.r.o. - Pětroš, Daniel; Strobach, Jiří; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Bakalářská práce se zaměřuje na finanční analýzu společnosti AmRest Coffee s.r.o., která je provozovatelem kaváren Starbucks v České republice. Cílem práce je stručné zhodnocení finančního zdraví společnosti na základě analýzy klíčových ukazatelů a následná tvorba finančního plánu na období tří let. Výsledky práce můžou sloužit jako podklady pro rozhodování vedení společnosti.
Vedoucí práce: Jiří Strobach
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses