Účtování o zásobách v podmínkách legislativy České republiky - Hanyková, Tereza; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá účtováním zásob v podmínkách české legislativy. Teoretická část se věnuje charakteristice zásob, jejich oceňování, způsobům evidence a inventarizaci. Praktická část analyzuje účtování o zásobách v konkrétním obchodním podniku. Cílem práce je představit problematiku účtování a oceňování zásob a dále přiblížit, jak se tyto postupy uplatňují v konkrétní účetní jednotce, včetně zhodnocení zvolených účetních metod.
Vedoucí práce: Jaroslava Janhubová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses