Dlouhodobý nehmotný a hmotný majetek v podmínkách legislativy České republiky - Šťastná, Tereza; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Marek, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Bakalářská práce se zabývá problematikou dlouhodobého nehmotného a hmotného majetku dle české legislativy. Teoretická část se věnuje vymezení dlouhodobého majetku, jeho evidenci a popisu souvisejících účetních operací. Praktická část se zaměřuje na vybraný podnik, jehož dlouhodobý nehmotný a hmotný majetek a s ním související účetní postupy detailně analyzuje. Cílem práce je přiblížení oblasti dlouhodobého nehmotného a hmotného majetku a vyhodnocení správy majetku vybrané společnosti s důrazem na zvolený systém odpisování.
Vedoucí práce: Jaroslava Janhubová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses