Finanční analýza společnosti Mars Czech s.r.o. - Haškovec, Jakub (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti Mars Czech s.r.o. v období mezi lety 2018-2023 se zahrnutím dopadů fúze sloučením a celosvětové pandemie covidu-19. Prvně proběhne rozbor účetních výkazů v podobě elementární analýzy, poté bude následovat prezentace jednotlivých rozdílových a poměrových ukazatelů porovnaných se třemi zásadními konkurenčními společnostmi na českém trhu. Na závěr jsou shrnuty zásadní informace.