Finanční analýza společnosti Mars Czech s.r.o. - Haškovec, Jakub; Strobach, Jiří; Hrdý, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti Mars Czech s.r.o. v období mezi lety 2018-2023 se zahrnutím dopadů fúze sloučením a celosvětové pandemie covidu-19. Prvně proběhne rozbor účetních výkazů v podobě elementární analýzy, poté bude následovat prezentace jednotlivých rozdílových a poměrových ukazatelů porovnaných se třemi zásadními konkurenčními společnostmi na českém trhu. Na závěr jsou shrnuty zásadní informace.
Vedoucí práce: Jiří Strobach
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses