Finanční analýza společnosti Landema Group, s.r.o. - Pokorná, Lucie (2025)
Cílem této práce je zhodnocení finančního zdraví společnosti Landema Group, s.r.o. v letech 2019-2023 pomocí finanční analýzy. V rámci finanční analýzy byla na společnost aplikována horizontální analýza, vertikální analýza, analýza cash flow a analýza poměrových ukazatelů. Práce je také zaměřena na sestavení výhledu společnosti do budoucna na základě osobního rozhovoru se společníkem.