Finanční analýza společnosti Landema Group, s.r.o. - Pokorná, Lucie; Šmídová, Radana, 1977-; Heršálek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Cílem této práce je zhodnocení finančního zdraví společnosti Landema Group, s.r.o. v letech 2019-2023 pomocí finanční analýzy. V rámci finanční analýzy byla na společnost aplikována horizontální analýza, vertikální analýza, analýza cash flow a analýza poměrových ukazatelů. Práce je také zaměřena na sestavení výhledu společnosti do budoucna na základě osobního rozhovoru se společníkem.
Vedoucí práce: Radana Šmídová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses