Výzvy v železničnej doprave pre veľkú FMCG spoločnosť - Pajonk, Marek; Novák, Radek, 1960-; Kordina, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Táto diplomová práca je zameraná na analýzu súčasného stavu prepravy vo Firme Y, ktorá je v FMCG sektore a možnosti jej čiastočného nahradenia cestnej dopravy za železničnú. Hlavným cieľom bolo porovnať tieto dva dopravné obory na vybranej trase z ekonomického a environmentálneho hľadiska. Prvá časť práce sa venuje teoretickému základu tohto problému a druhá časť sa venuje analýze dopravy vo firme. Na základe vykonania analýzy bolo sformulované odporúčania, ktoré môže firme pomôcť pri budúcom rozhodovaní o viac efektívnej a udržateľnej logistickej stratégii.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses