Pojištění vážných onemocnění na českém pojistném trhu - Macounová, Nela; Ducháčková, Eva, 1958-; Pecina, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Bakalářská práce se zabývá tématem pojištění vážných onemocnění v rámci českého pojistného trhu. Popisuje charakteristiky pojištění vážných onemocnění a jakými nemocemi se nejčastěji zabývá. Dále představuje vybrané pojistitele a jejich nabízené pojistné produkty týkající se pojištění vážných onemocnění. Pojistné produkty jsou následně porovnávány z hlediska několika kritérií, jako je čekací doba, zahrnuté diagnózy a pojistné plnění. V návaznosti na klientovi preference jsou doporučeny nejvhodnější varianty. U pojištění vážných onemocnění je velký prostor pro změny a inovace, proto se práce věnuje i tomuto tématu.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses