Pravidla finanční fair play v Premier League - Tošerová, Sabina; Králíček, Vladimír, 1952-; Šindelář, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou finanční fair play (FFP) se zaměřením na anglickou Premier League. Hlavní část práce se věnuje pravidlům FFP zavedených UEFA a PSR používanými v Premier League. Práce je také zaměřena na detailnější analýzu údajného porušení pravidel FFP UEFA a pravidel o zisku a udržitelnosti (PSR) anglickým klubem Manchesterem City. Výsledkem práce je posouzení vlivu pravidel finanční fair play na hospodaření klubů a detailní analýza způsobů, kterými se Manchester City snaží tato pravidla obcházet
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses