Finanční analýza SCS Software s.r.o. - Daniel, Patrik (2025)
Cílem bakalářské práce je prostřednictvím metod finanční analýzy zhodnotit a porovnat finanční zdraví společnosti SCS Software s.r.o. v letech 2020–2023. Úvodní část práce představuje analyzovanou společnost a její konkurenci. Hlavní část je zaměřena na analýzu absolutních a poměrových ukazatelů. Součástí práce je rovněž provedení souhrnného indexu IN05, který je doplněn SWOT analýzou. Na závěr jsou shrnuty nejdůležitější poznatky z jednotlivých kapitol.