Finanční analýza SCS Software s.r.o. - Daniel, Patrik; Borz, Jan; Šmídová, Radana, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Cílem bakalářské práce je prostřednictvím metod finanční analýzy zhodnotit a porovnat finanční zdraví společnosti SCS Software s.r.o. v letech 2020–2023. Úvodní část práce představuje analyzovanou společnost a její konkurenci. Hlavní část je zaměřena na analýzu absolutních a poměrových ukazatelů. Součástí práce je rovněž provedení souhrnného indexu IN05, který je doplněn SWOT analýzou. Na závěr jsou shrnuty nejdůležitější poznatky z jednotlivých kapitol.
Vedoucí práce: Jan Borz
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses