Green financing developerských projektov - Duga, Michal; Poborský, František; Strobach, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Bakalárska práca sa zameriava na aspekty aplikovania požiadaviek udržateľnosti pri výstavbe a ich vplyv na ekonomickú rentabilitu daného developerského projektu. Cieľom je vyhodnotiť, do akej miery environmentálne požiadavky a certifikácie ovplyvňujú financovanie a hodnotu nehnuteľnosti. Práca skúma motivácie subjektov na trhu investovať do udržateľných riešení pri výstavbe a zároveň upozorňuje na kritiku súvisiacu s prechodom na zelenú ekonomiku.
Vedoucí práce: František Poborský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses