Reakce bank na změnu úrokových sazeb České národní banky - Špínová, Michaela; Brada, Jaroslav, 1964-; Quang, Tran Van; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Tato práce se zabývá analýzou reakční schopnosti vybraných komerčních bank v České republice na změny dvoutýdenní repo sazby České národní banky v letech 2019 až 2024. Cílem práce je zjistit jak rychle a často jednotlivé banky upravují úrokové sazby sledovaných produktů v návaznosti na rozhodnutí České národní banky.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses