Vedení daňové evidence v programu Money S3 - Tůmová, Klára (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá vedením daňové evidence v programu Money S3. Individuální podnikatelé mají možnost vést daňovou evidenci několika způsoby a v současné době se nabízí také využití účetních softwarů, jako je například Money S3. Cílem této práce je představení tohoto programu, včetně ukázky praktického využití pro vedení daňové evidence. Následně jsou také zkoumány a zhodnocovány výhody a nevýhody účetního softwaru. Na základě modulů, které program obsahuje, je software Money S3 vhodným nástrojem pro živnostníky vedoucí daňovou evidenci.