Bonusy ve vztahu mezi výrobcem a distributorem - jejich formy, kvanfitikace, vykazování - Zbíralová, Pavla; Šoljaková, Libuše; Matyáš, Ondřej, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Zejména v maloobchodní činnosti se ve vztahu mezi výrobci a distributory používají různé formy bonusů, které mají motivovat distributory k prodeji výrobků. Tyto bonusy se mohou různě projevovat ve výsledku hospodaření. Práce se zaměřuje na formy využívaných bonusů a jejich promítnutí ve finančním a manažerském účetnictví s kontextem mezinárodních účetních standardů. Tyto bonusy jsou analyzovány a simulovány na vzorových situacích.
Vedoucí práce: Libuše Šoljaková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses