Současné alternativy financování rizika na případu pořádání hudebních eventů v ČR - Dán, Vojtěch (2025)
Cílem této práce je v první řadě zjistit možnosti a způsoby financování či získání prostředků na aktivity v oblasti rizikových odvětví, tj. takových, která jsou z hlediska kredibility bankami vnímaná rizikově. Dále pak zanalyzovat možná úskalí a výhody u jednotlivých případů při pořádání hudebních projektů a událostí a na závěr zhodnotit situaci na trhu rizikových odvětví, zejména při pořádání hudebních eventů.