Současné alternativy financování rizika na případu pořádání hudebních eventů v ČR - Dán, Vojtěch; Jablonský, Petr; Hrdý, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Cílem této práce je v první řadě zjistit možnosti a způsoby financování či získání prostředků na aktivity v oblasti rizikových odvětví, tj. takových, která jsou z hlediska kredibility bankami vnímaná rizikově. Dále pak zanalyzovat možná úskalí a výhody u jednotlivých případů při pořádání hudebních projektů a událostí a na závěr zhodnotit situaci na trhu rizikových odvětví, zejména při pořádání hudebních eventů.
Vedoucí práce: Petr Jablonský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses