Finanční analýza společnosti Ton, a.s. - Ye, Jialei; Dufková, Eva; Borz, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti TON a.s. v letech 2019–2023. Cílem práce je poskytnout potenciálním věřitelům přehled o finančním zdraví společnosti a zhodnotit její stabilitu ve srovnání s konkurenčními podniky. Úvodní část je věnována představení analyzované společnosti a jejích konkurentů. Následně se práce zaměřuje na horizontální a vertikální analýzu společnosti TON a.s. a porovnává vybrané poměrové ukazatele s konkurenčními společnostmi. Na závěr je pomocí souhrnného indexu IN05 a SWOT analýzy vyhodnoceno celkové finanční zdraví společnosti. Údaje byly zpracovány na základě veřejně dostupných zdrojů.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses