Finanční analýza a finanční plán společnosti Sephora s.r.o. - Lopušanová, Timea; Strobach, Jiří; Maříková, Pavla, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti Sephora s.r.o. za období 2020–2023. V první části je představena společnost a čtyři vybrané konkurenční podniky působící v kosmetickém odvětví. Dále se práce věnuje elementární analýze rozvahy a výkazu zisku a ztrát, po níž následuje analýza poměrových ukazatelů. Poslední část je zaměřena na budoucí vývoj společnosti Sephora s.r.o., včetně sestavení dvouletého finančního plánu.
Vedoucí práce: Jiří Strobach
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses