Analýza odvětví výroby mouky a pečiva v ČR a finanční analýza vybraných podniků z obou odvětví - Větrovec, Jan (2025)
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu odvětví výroby mouky a pečiva v ČR. Dále se práce zabývá finanční analýzou dvou vybraných společností, z nichž každá působí v jednom z vybraných odvětví. Jedná se o společnosti Bratři Zátkové SE a Pekařství Cais s.r.o. Cílem práce je vyhodnotit, jak vypadá podnikání na trhu výroby mouky a pečiva v ČR a zhodnotit, jakou perspektivu mají vybraná odvětví z pohledu investora.