Analýza odvětví výroby mouky a pečiva v ČR a finanční analýza vybraných podniků z obou odvětví - Větrovec, Jan; Rýdlová, Barbora, 1976-; Faber, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu odvětví výroby mouky a pečiva v ČR. Dále se práce zabývá finanční analýzou dvou vybraných společností, z nichž každá působí v jednom z vybraných odvětví. Jedná se o společnosti Bratři Zátkové SE a Pekařství Cais s.r.o. Cílem práce je vyhodnotit, jak vypadá podnikání na trhu výroby mouky a pečiva v ČR a zhodnotit, jakou perspektivu mají vybraná odvětví z pohledu investora.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses