Vliv digitalizace veřejné správy v ČR na její transparentnost - Šuráňová, Natálie; Lechner, Tomáš; Jurčík, Radek, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2025)
Diplomová práce se zabývá nástroji eGovernmentu a jejich vlivu na transparentnost veřejné správy. Cílem práce bylo zjistit, které nástroje eGovernmentu vedou k transparentnosti výkonu veřejné správy a zda k ní reálně vedou. Analýza proběhla pomocí komparace stavu před a po zavedení daného nástroje z pohledu transparentnosti. Přidanou hodnotou je srovnání pozitivních a negativních stránek transparentnosti u daných nástrojů.
Vedoucí práce: Tomáš Lechner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses