Regulace a dohled nad finančními institucemi ve Velké Británii - Prosecká, Natálie (2025)
Bakalářská práce „Regulace a dohled nad finančními institucemi ve Velké Británii“ se věnuje teoretickému rámci regulace a dohledu. Následně se zabývá historickým vývojem regulačního systému ve Velké Británii, jeho současnou podobou a dopady brexitu na regulaci. V závěrečné části se zabývá komparací systémů dohledu ve Velké Británii a v Evropské unii.