Regulace a dohled nad finančními institucemi ve Velké Británii - Prosecká, Natálie; Blahová, Naďa, 1958-; Marková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Bakalářská práce „Regulace a dohled nad finančními institucemi ve Velké Británii“ se věnuje teoretickému rámci regulace a dohledu. Následně se zabývá historickým vývojem regulačního systému ve Velké Británii, jeho současnou podobou a dopady brexitu na regulaci. V závěrečné části se zabývá komparací systémů dohledu ve Velké Británii a v Evropské unii.
Vedoucí práce: Naděžda Blahová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses