Zaměstnanecké benefity z účetního a daňového pohledu - Ďuržová, Ivana; Molín, Jan, 1978-; Králíček, Vladimír, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku zaměstnaneckých benefitů z účetního a daňového hlediska. Cílem práce je analyzovat účetní a daňové aspekty zaměstnaneckých benefitů. Práce se zabývá vymezením pojmu a významu zaměstnaneckých benefitů a jejich rozdělením do skupin podle povahy. Dále se věnuje přehledu aktuálně využívaných benefitů, popisu účetního zachycení a ukázce daňového řešení. V závěru jsou vybrané benefity analyzovány na příkladu společnosti a je představen způsob jejich praktického uplatnění.
Vedoucí práce: Jan Molín
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses