Analýza vybrané bankovní skupiny - Carzoli, David (2025)
Tématem této práce je analýza a posouzení finančního zdraví bankovní skupiny RBI. První kapitola popisuje daná teoretická východiska, použité v praktické části. Druhá kapitola charakterizuje bankovní skupinu RBI a její aktuální a historickou situaci. V kapitole třetí je podrobná finanční analýza skupiny, která popisuje finanční zdraví skupiny a jak se v průběhu let měnilo. Tato kapitola zároveň porovnává RBI s dalšími bankovními skupinami za účelem lepšího porozumění jejího postavení na trhu. V závěrečné části práce jsou výstupy z analýzy použity k vypracování SWOT analýzy a k následnému zhodnocení finančního zdraví RBI.