Analýza vybrané bankovní skupiny - Carzoli, David; Jankulár, Pavel; Boháčik, Ján; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Tématem této práce je analýza a posouzení finančního zdraví bankovní skupiny RBI. První kapitola popisuje daná teoretická východiska, použité v praktické části. Druhá kapitola charakterizuje bankovní skupinu RBI a její aktuální a historickou situaci. V kapitole třetí je podrobná finanční analýza skupiny, která popisuje finanční zdraví skupiny a jak se v průběhu let měnilo. Tato kapitola zároveň porovnává RBI s dalšími bankovními skupinami za účelem lepšího porozumění jejího postavení na trhu. V závěrečné části práce jsou výstupy z analýzy použity k vypracování SWOT analýzy a k následnému zhodnocení finančního zdraví RBI.
Vedoucí práce: Pavel Jankulár
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses