Fundamentální analýza akcie společnosti Porsche AG - Štourač, Jan; Musílek, Petr, 1965-; Dongres, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na fundamentální analýzu společnosti Porsche AG. Analýza je rozdělena do tří úrovní –globální, sektorová a firemní. Na globální úrovni je zkoumán vliv makroekonomických ukazatelů. Sektorová část se věnuje aktuálním výzvám sektoru a jeho vývoji. Ve firemní analýze je počítána vnitřní hodnota pomocí různých metod. Cílem této bakalářské práce je investiční doporučení.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses