Finanční analýza společnosti STAKO s.r.o. - Kordač, Tomáš (2025)
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti STAKO s.r.o. za období 2019–2023. V úvodní části je představena samotná společnost a konkurenční společnosti vybrané pro účely analýzy. Následuje finanční analýza, která se opírá o absolutní, poměrové a tokové ukazatele. V závěru práce je aplikován Altmanův Z-skóre model, který slouží jako syntetické zhodnocení finanční stability. Veškerá data využitá v práci byla získána z veřejně přístupných informací.